Fiziki Yeterlilik Sınavında Geçici İşçi Alımında Adaylar Birbirleriyle Yarıştı

Bölge Müdürlüğümüze bağlı birimlerde, 141 adet Orman İşçisi ve  12 itfaiyeci olmak üzere toplamda 153 adet geçici işçi alımı için, noter huzurunda kura çekim işlemi yapılmıştı. Kura çekim işlemi neticesinde, asil ve yedek adaylar belirlenmiş ve (https://www.sakaryaobm.gov.tr) web sayfasında ilan edilmişti.

Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde, orman yangınları başta olmak üzere çeşitli ormancılık faaliyetlerinde çalıştırılmak üzere alınacak işçiler, fiziki performanslarının ölçüldüğü, 200 m.koşu parkurunda zamana karşı ter döktüler.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde, 3 gün sürecek olan Fiziki yeterlilik sınavları, Sakarya Orman  Bölge Müdür Yardımcımız Yakup Eraslan Başkanlığında; Personele Şube Müdürümüz Abdullah Yeşildal, Orman Yangınları İle Mücadele Şube Müdürü Mehmet Çalışkan, Sakarya Fidanlık Müdürü Mustafa Koçak, Adapazarı Orman İşletme Müdürü Serdar Kabakçı, Spor Bilimleri Fakültesinden Spor Uzmanı Hocalarımız, Personel Şube Müdürlüğünde görevli personelimiz​​​ Mustafa Erdem, Ersin Kadeş, Ersin Uğral, İsi Şefi İbrahim Çömlek ve adayların katılımıyla başladı.

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde istihdam edilmek üzere ilan edilen, 153 geçici  işçi  alımı adayların fiziki yeterlilik sınavları 12.05.2022-14.05.2022 tarihleri arasında tamamlanacaktır.

Sınavın teşkilatımıza ve katılan adaylara hayırlı olmasını temenni ederiz.​